Specialisaties

 

Na-oorlogse generatie

 

Helaas worden nog steeds vele oorlogen gevoerd in deze wereld. De wreedheden en gruwelijkheden van die gebeurtenissen kunnen tot traumatische ervaringen leiden. Ook kinderen en kleinkinderen van ouders met een oorlogservaring kunnen ongewild belast raken door het verleden van hun ouders of grootouders. Dit kan tot uiting komen in allerlei emoties en gedragingen, zoals verdriet, woede, angst, impasse, perfectionisme, trots, altijd voor een ander klaar staan, jezelf voorbij lopen.

Is dit herkenbaar voor jou? Wil jij jouw eigen leven weer oppakken? Door mijn Indische achtergrond weet ik als geen ander hoe het kan zijn, maar belangrijker weet ik hoe het kan worden! Ik kan je helpen je eigen kracht te hervinden, zodat jij weer kunt zijn en doen wie je bent.

 

Mannen en vrouwen op het kruispunt van hun leven

 

Maak je je zorgen over wat was of wat er nog moet gebeuren? Weet je eigenlijk niet wat je wilt nu de kinderen het huis uit zijn? Wil je een (andere) baan? Ben je op een punt in je leven gekomen dat je het allemaal anders wilt, maar je weet nog niet goed wat en hoe? Voel je onrust of onvrede? Ben je continue bezig met anderen en wat anderen van jou vinden?

Is dit herkenbaar voor jou en wil je het anders? Ik kan je dat steuntje in de rug geven om jezelf weer te hervinden, zodat je weer met plezier, krachtig en energiek in het leven staat. Jij hebt de controle over je eigen leven!

 

Managers en leidinggevenden

Leiding geven heeft vele aspecten, resultaten moeten gehaald worden, je medewerkers moeten optimaal functioneren, de strategie moet klaar, de verantwoording moet af en dan is er ook nog die extra klus. Probeer je met ieders capaciteiten en wensen rekening te houden? Lijkt het alsof je tegen de muur praat? Worden je goede intenties en zware inspanningen niet goed begrepen, laat staan gewaardeerd?

Is dit herkenbaar en wil je het anders? Ik kan je helpen je eigen kracht te ontdekken, zodat je effectiever communiceert, je doelen bereikt en weer in balans met kracht en energie te werk gaat!

 

 

 

Jouw zijn - Jouw toekomst

Je geschiedenis kan je niet veranderen, wel de manier waarop je ermee omgaat.

Wanneer we even een moment voor onszelf hebben, even rustig luisteren, zullen we de antwoorden vinden op de vragen die we stellen. Het zal ons uitnodigen om de verbinding met onszelf en anderen te verdiepen. Stilstaan bij wat we werkelijk aan waarde kunnen toevoegen, onze eigen toekomst creƫren. Vanuit de persoon die we willen zijn, onszelf.

Ontdek wie je werkelijk bent, jouw authentieke zelf.

 

Shifting dimensions and changing your life!

Agenda

 

 

Breakthrough weekeind

 

Tweedaagse training

- Voorjaar 2015

 

 

Choice & Change: kies voor de verandering die jij wilt!

 

Eendaagse workshop

- 20 september 2014

 

 

De voornemens voorbij: nu doelen stellen!

 

Tweedaagse workshop

- 17 en 18 januari 2015

 

 

Effectiever Communiceren met NLP

 

Eendaagse workshop

- op aanvraag

 

 

Effectief onderhandelen met NLP

Driedaagse training

- op aanvraag

 

Hypnose Introductie workshop

 

Dagdeel: 09.30 - 12.30 uur

- 13 september 2014

 

 

Hypnose 5 daagse training

 

-22 t/m 26 november 2014

 

 

NLP Introductie Avond

- najaar 2014

 

 

NLP Practitioner Training

 

Twee x zes dagen Intensive

- 3 t/m 9 november 2014

- 15 t/m 20 december 2014

 

 

NLP New Code Training

 

Vijfdaagse training

- 11 t/m 15 oktober 2014

 

 

Reis naar jezelf!

 

Eendaagse spirituele training

- 15 november 2014