NLP Opleidingen

 

Voor data zie onze agenda!

 

NLP Practitioner Opleiding

Integrale training Classic Code en New Code

 

Wij bieden NLP Practitioner Opleidingen, waarin de essentiële kennis en vaardigheden van NLP, Classic Code en New Code, worden geleerd. Je leert de diverse technieken te integreren zodat je ze bewust en onbewust in je dagelijkse leven toepast.

Wat je leert: NLP Practitioner Opleiding.

 

Deze training wordt gegeven conform de internationale eisen van de International Trainers Academy of NLP (ITA). De training wordt afgerond met een examen, zowel voor Classic Code NLP als voor New Code NLP (optioneel).

 

Bij het met goed gevolg afsluiten van het examen Classic Code, ontvang je een door CLCT afgegeven en door de ITA goedgekeurd certificaat, met de handtekeningen van John Grinder, Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.

Bij het met goed gevolg afsluiten van het examen New Code, ontvang je een door de ITA goedgekeurd certificaat, met de handtekeningen van John Grinder, Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.

Twee certificaten dus in één training.

 

New Code NLP Training

 

Deze training bieden wij aan NLP (Master) Practitioners die voornamelijk geschoold zijn in Classic Code. New Code NLP is een belangrijke aanvulling van Classic Code en is ontwikkeld door John Grinder, één van de grondleggers van NLP.

Wat je leert: New Code NLP Practitioner Opleiding.

 

Deze training wordt gegeven conform de internationale eisen van de International Trainers Academy of NLP (ITA).

De training wordt afgerond met een examen (optioneel).

Bij het met goed gevolg afsluiten van het examen New Code, ontvang je een door de ITA goedgekeurd certificaat, met de handtekeningen van John Grinder, Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.

 

NLP Master Practitioner Opleiding

 

Onze NLP Master Practitioner trainingen bieden een verdieping van het geleerde in de NLP Practitioner Training. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de “core business” van NLP: modelleren. Eén van de onderdelen van deze training is het uitvoeren van een modelleeropdracht. De diverse aspecten van modelleren komen gedurende de trainingsblokken aan bod.

Shifting dimensions and changing your life!