HYPNOSE

Hypnose is een krachtige staat van veranderd bewustzijn waarin je gewenste veranderingen snel en effectief kan bewerkstelligen.

 

Er zijn veel aannames over wat Hypnose is. Zelfs in woordenboeken, zie bijvoorbeeld Dikke van Dale, wordt hypnose beschreven op een wijze die hier geen recht aan doet. Voor sommige is het ook best spannend hypnose, waarbij vaak gerefereerd wordt aan programma's op tv. En dat is jammer, want met de kracht van hypnose kan je bij jezelf of bij anderen snel en effectief de veranderingen teweeg brengen die je wenst.

 

Hypnose training - practitioner level

 

In onze Hypnose training leer je wat hypnose wel is en wat niet. Je leert hypnose toepassen op jezelf en op anderen, waarbij diverse variaties van zogenaamde trance inducties worden geoefend, eveneens verdieping van trance en toepassingsmogelijkheden.

- Wil jij meester worden van jouw emoties?

- Wil jij leren hoe je in een bekrachtigende staat komt?

- Wil je van je belemmerende overtuigingen af?

- Wil jij weer je leven in eigen hand nemen?

Of wil jij anderen daarbij helpen? Meld je dan nu aan!

 

Deze intensieve vijfdaagse training zal je versteld doen staan.

 

Data : Op aanvraag

Tijden : 09.30 - 17.00 uur

 

Voor meer informatie mail: info@clct.nl

 

Hypnose Introductie workshop

 

Wil je eerst meer weten over hypnose. Kom naar onze hypnose introductie workshop. Tijdens deze intrigerende dag maak je kennis met de kracht van hypnose. Je ontdekt dat trance een natuurlijke staat is, je gaat hypnotische inducties ervaren en je leert hoe je zelftrance kan toepassen. Hypnose is een krachtig instrument dat in diverse contexten kan worden toegepast. Dat is geen sprookje, maar wel net zo bijzonder.

 

Wat je leert:

- introductie in hypnose;

- trance inductie;

- zelfhypnose;

- toepassingsgebieden.

 

Data : zie agenda

 

Voor meer informatie mail info@clct.nl.

 

Zie de aankondigingen op facebook: CLCT Facebook

Shifting dimensions and changing your life!