Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door CLCT met zorg en aandacht samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan CLCT niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde volledig en correct is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. CLCT is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via een dergelijke link.

 

CLCT behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf. Door het gebruik van deze site bestaat geen contractuele verbintenis noch komt deze tot stand met CLCT voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking.

 

CLCT neemt afstand van elke wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van deze website en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat. CLCT is evenmin aansprakelijk voor de ononderbroken toegang tot deze website.

 

CLCT is niet aansprakelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid en verlies van data, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.

 

 

 

 

 

 

Shifting dimensions and changing your life!

CONTACT

 

Wil je de meest recente of nadere informatie over onze trainingen of individuele trajecten, stuur ons dan een mail: info@clct.nl

 

Een beller is sneller!

Tel: 06-51005049