Specialisaties

 

Na-oorlogse generatie

Helaas worden nog steeds vele oorlogen gevoerd in deze wereld. De wreedheden en gruwelijkheden van die gebeurtenissen kunnen tot traumatische ervaringen leiden. Ook kinderen en kleinkinderen van ouders met een oorlogservaring kunnen ongewild belast raken door het verleden van hun ouders of grootouders. Dit kan tot uiting komen in allerlei emoties en gedragingen, zoals verdriet, woede, angst, impasse, perfectionisme, trots, altijd voor een ander klaar staan, jezelf voorbij lopen.

 

Is dit herkenbaar voor jou? Wil jij jouw eigen leven weer oppakken? Door mijn Indische achtergrond weet ik als geen ander hoe het kan zijn, maar belangrijker weet ik hoe het kan worden! Ik kan je helpen je eigen kracht te hervinden, zodat jij weer kunt zijn en doen wie je bent.

 

Mannen en vrouwen op het kruispunt van hun leven

 

Maak je je zorgen over wat was of wat er nog moet gebeuren? Weet je eigenlijk niet wat je wilt nu de kinderen het huis uit zijn? Wil je een (andere) baan? Ben je op een punt in je leven gekomen dat je het allemaal anders wilt, maar je weet nog niet goed wat en hoe? Voel je onrust of onvrede? Ben je continue bezig met anderen en wat anderen van jou vinden?

 

Is dit herkenbaar voor jou en wil je het anders? Ik kan je dat steuntje in de rug geven om jezelf weer te hervinden, zodat je weer met plezier, krachtig en energiek in het leven staat. Jij hebt de controle over je eigen leven!

 

Managers en leidinggevenden

Leiding geven heeft vele aspecten, resultaten moeten gehaald worden, je medewerkers moeten optimaal functioneren, de strategie moet klaar, de verantwoording moet af en dan is er ook nog die extra klus. Probeer je met ieders capaciteiten en wensen rekening te houden? Lijkt het alsof je tegen de muur praat? Worden je goede intenties en zware inspanningen niet goed begrepen, laat staan gewaardeerd?

 

Is dit herkenbaar en wil je het anders? Ik kan je helpen je eigen kracht te ontdekken, zodat je effectiever communiceert, je doelen bereikt en weer in balans met kracht en energie te werk gaat!

Jouw zijn - Jouw toekomst

 

Je geschiedenis kan je niet veranderen, wel de manier waarop je ermee omgaat.

 

Wanneer we even een moment voor onszelf hebben, even rustig luisteren, zullen we de antwoorden vinden op de vragen die we stellen. Het zal ons uitnodigen om de verbinding met onszelf en anderen te verdiepen. Stilstaan bij wat we werkelijk aan waarde kunnen toevoegen, onze eigen toekomst creƫren. Vanuit de persoon die we willen zijn, onszelf.

 

Ontdek wie je werkelijk bent, jouw authentieke zelf.

 

 

Shifting dimensions and changing your life!

Coaching

 

Open de bron van de oneindige mogelijkheden die je in je hebt!

 

 

Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er een gebruiken.

 

Liever geen individueel traject?

Kom dan naar onze Reflectie avonden!

 

 

 

 

Reflectie avonden

Elke eerste woensdag van de maand.

19.30 - 22.00 uur

Nederhorst den Berg

- klik hier -