Even voorstellen!

 

CLCT - Changing Lives Coaching & Training - is opgericht door Debby Schrijvers van Zenden. Debby heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Tijdens haar werk is zij de universitaire opleiding Nederlands Recht – Europees Recht gestart en zij heeft die met succes afgerond. In 2000 maakte zij de switch naar de rijksoverheid waar zij verschillende functies heeft vervuld.

 

Vanuit haar passie met mensen te werken, besloot zij dat het tijd was voor een totale verandering. Naast haar baan heeft zij verschillende gecertificeerde coachings-opleidingen, NLP-, Hypnose- en daaraan gerelateerde internationale trainingen gevolgd en werd Changing Lives Coaching & Training, CLCT, opgericht.

 

Gespecialiseerd in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, effectieve en verbindende communicatie, faciliteert zij het individuele ontwikkelingsproces, waarbij keuzes worden gecreëerd en verandering wordt ervaren. Door middel van individuele coachtrajecten, workshops en trainingen, inspireert zij en geeft zij dat steuntje in de rug, zodat ook anderen hun eigen kern en kracht ontdekken en compassievol met zichzelf en anderen in verbinding zijn.

 

Debby is internationaal gecertificeerd NLP Trainer, Hypnose Trainer en Time Line Therapy Master Practitioner. Debby is Certifying Member van de International Academy of NLP (ITA) en Approved New Code Trainer. De NLP trainingen voldoen aan de internationale vereisten van de ITA.

 

Debby is tevens gecertificeerd intuïtief coach. Bij het coachen combineert zij Oosterse en Westerse methoden en technieken. Debby volgt jaarlijks verschillende internationale en nationale trainingen en workshops om haar vaardigheden en kennis te verbreden en te verdiepen. Debby heeft onder meer getraind bij John Grinder, Richard Bandler, Tony Robbins en vele andere internationale trainers.

 

Voor informatie, het aanmelden voor opleidingen en trainingen, trainingen op maat of het boeken van coaching-of consultsessies, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@clct.nl of telefonisch: 06-51005049.

Debby Schrijvers van Zenden

Internationaal NLP en Hypnose Trainer

Intuitief coach

 

Shifting dimensions and changing your life!

Agenda

 

 

Reflectie avonden

Elke eerste woensdag van de maand.

19.30 - 22.00 uur

Nederhorst den Berg

- klik hier -

 

 

Brug naar onbegrensde mogelijkheden

 

Eendaagse workshop

- 9 juni 2018

 

 

Compassievol Communiceren

 

Eendaagse workshop

- op aanvraag

 

 

Effectiever Communiceren met NLP

 

Eendaagse workshop

- op aanvraag

 

 

Effectief onderhandelen met NLP

 

Driedaagse training

- op aanvraag

 

 

Hypnose - Introductieworkshop

 

Eendaagse workshop

- datum volgt

 

 

NLP Practitioner Training Intensive

 

Twee blokken van 6 dagen 2018

- zomer 2018

 

 

NLP New Code Practitioner Training

 

Vijfdaagse training

- zomer 2018

 

 

Reis naar jezelf!

 

Eendaagse workshop

- op aanvraag